woensdag 22 juli 2015

Wat vindt Jesse ervan?



"wattes? Plussize? dus als je 36,38 en 40 hebt ben je normaal?" Is zijn vraag. 
Dat is inderdaad pretty wierd! Er zijn drie maten die "normaal" zijn en zon 15-20 maten voor vrouwen welke onder plussize vallen. 
15-20 maten! 
Dus 3 op de 20 maten is normaal.. dat is 1/7e deel van de maten..

"maar waarom zijn die vrouwen dan plussize met maat 42?" wil jesse weten.
"ik heb eigenlijk geen idee.. Misschien omdat modellen met maat 42 gebruikt worden om de plussize mode aan te prijzen?" 

"Je bent dun of dik en niet al die andere termen., je zegt ook niet , het is 21.34:33 
uur.." antwoord hij. Het is vrij simpel in de wereld van mannen. Een vrouw is dun of dik en dat is hoe het is. Heerlijk! eigenlijk kunnen we nog een hoop leren van onze horkjes :) 
Gelukkig zijn ze zo makkelijk en niet zoals wij gecompliceerd. 
Stel je toch eens voor dat je kerel thuis komt, zn merk tas op de grond flikkert alsf het een puutje van zeeman is, "T..." zegt en zuchtend op de bank boos op zn scherm van zn telefoon kijkt. 
En dan jij hem vragen "wat is er?" Waarop hij natuuuuurlijk " T.. ach.. nee niks laat maar... mannendingetje, begrijp jij toch niet.." antwoord. 

Mannen, vrouwen maken het jullie vaker moeilijk dan makkelijk. stomme hormonen er ook nog eens over en hopla! Woman cocktail. Gegarandeerd katers..

"maar Em, die zogenaamde plussize term he? Waarom is dat dan beter? want het klinkt nu dan super vet enzo maar net als vroeger onze ouders de term vrijen gebruikten voor zoenen, kan de term plussize straks ook weer vervangen worden. En net als gehandicapt, nu speciaal behoeftigen heet." 

Ook een punt.. 

Als ik het allemaal even niet meer snap dan vindt ik het heerlijk om mn vriend dit soort vraagstukken voor te leggen. Hij maakt het zo kinderlijk eenvoudig.
We hoeven niet allerlei termen te maken voor onze dunnere of dikkere billen, we hoeven ook niet altijd het eens te zijn. 
We moeten ook niet boos op onwetendheid worden. 

Meningen zijn meningen geen wetten. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten